Selecteer een pagina

10-daagse Activatiereeks

Kies voor je Licht

door Chris Pouw

 OPEN DEFINITIEF
DE POORT VOOR JOUW
HOOGSTE LIEFDE

In 10 actieve meditaties van 30 minuten vind je in jezelf de diepste toewijding aan jezelf als licht, het diepst mogelijke commitment aan wie je bent en waarvoor je hier bent. De keuze voor je licht komt stap voor stap tot leven in de energiecentra in je lichaam, in je persoonlijkheid en in je mind. In elke stap ontmoet je bovendien een wezenlijk aspect van wie je bent in een grotere ruimte dan de 3D werkelijkheid alleen. Je bewustzijn verruimt en in de verruiming komt in een krachtige opbouw ‘ik kies voor het licht’ tot leven als blijvende keuze. Het begin of de verdieping van het definitief onthechten uit dualiteit en leven in de nieuwe 5D werkelijkheid, ofwel leven in en vanuit het licht.

BEKIJK DE INTRODUCTIEVIDEO

BOEK NU DE ACTIVATIEREEKS

  • 10 activaties (actieve meditaties) van 30 minuten.
  • Heb je de reeks geboekt, dan ontvang je na het afrekenen een e-mail met daarin de link naar de eerste activatie. Check eventueel je spam folder.
  • Vanaf je boeking ontvang je de volgende 9 dagen dagelijks een e-mail met de nieuwe opname.

€27,50

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • 10 actieve meditaties van 30 minuten waarin ik je uitnodig een nieuwe mogelijkheid in jezelf toe te laten.
  • De zeven energiecentra in je lichaam openen stap voor stap tot portalen van jouw en van het licht.
  • Je lichaam en persoonlijkheid openen om de keuze ‘ik kies voor het licht’ volledig toe te laten en te integreren.
  • Niet-eigen bronnen, vervormingen, verwondingen van je ziel en meer kunnen vrijkomen en transformeren precies daar waar jij nu bent op je weg.
  • Je komt in contact met je hoogste licht en opent zodat meteen of de komende tijd wie je in die trilling bent hier tot leven kan gaan komen.
  • Aan het einde ontvang je een groot geschenk vanuit het hoogste licht.

OVER CHRIS

Net als jij ben ik onderweg. In die beweging neem ik je mee om te gaan ontdekken wat liefde is en wie jij in en vanuit liefde bent. Dat doe ik in de vorm van opleiding omdat ik dan met jou in de gelegenheid ben tot in het diepste van je energie en persoonlijkheid door te dringen om te veranderen. In de intieme en heilige relatie neem ik je graag mee tot daar waar jij jezelf weer herkent als liefde en licht. Daar ontwaakt je essentie, het goddelijke licht in je lichaam. Je belichaamt je licht.

Ontdek meer op www.chrispouw.nl/chris.

BOEK NU DE ACTIVATIEREEKS

€27,50

Deze video is voor premium members.
Vul hier jouw wachtwoord in:

Geen wachtwoord? Bekijk gratis content of word premium member.